Ga naar hoofdinhoud

Verkoop kaarten Wereldruiterspelen van start

De eerste tickets voor de FEI Alltech Wereldruiterspelen zijn afgelopen week in de verkoop gegaan. Echte paardensportfans kunnen een compleet pakket, dat bestaat uit tickets, accommodatie en vervoer, reserveren bij een aantal daarvoor geselecteerde reisbureaus. In november start de reguliere verkoop van de tickets.

De website waarop de tickets later dit jaar te bestellen zijn is al in de lucht. Vanaf november zullen daar kaartjes verkrijgbaar zijn die toegang bieden aan meerdere wedstrijden. In het voorjaar van 2014 zullen ook tickets per wedstrijd beschikbaar komen, voor zover er dan nog kaarten over zijn.

Op de ticket-verkoopsite zijn op dit moment al kleding en accessoires van het evenement verkrijgbaar. Klanten worden na hun aankoop op de hoogte gehouden van de beschikbaarheid van de tickets en daarbij zullen zij als eerst in aanmerking komen voor deze kaarten.

In totaal zullen meer dan 400.000 kaartjes over de toonbank gaan voor het evenement dat bestaat uit maar liefst acht disciplines, 15 dagen sport, 29 finales, 59 titels, 177 medailles en 1.000 sporters en hun paarden.

Klik hier voor de website

Klik hier voor de Facebook-pagina

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook