Ga naar hoofdinhoud

Verwarring voor Global Dressage Forum door ‘copycat’

Foto: Lonneke Ruesink

De organisatie achter het Global Dressage Forum (GDF) in Hooge Mierde betreurt de manier waarop Andreas Stano, de organisator van de Global Dressage Forum North America (NA Forum), verwarring heeft veroorzaakt door zonder toestemming de naam van de GDF over te nemen.

De laatste tijd werd de GDF benaderd door meerdere trainers, journalisten, juryleden en federaties met de vraag of de GDF achter het project van Stano zit. Dit is echter niet het geval.

Lid van de Global Dressage Foundation (het overkoepelend orgaan achter de GDF), Joep Bartels, vroeg Stano al eerder de naam te veranderen om verwarring te voorkomen. Stano antwoordde echter in een brief dat de aanduiding ‘North America’ duidelijk maakte dat het Global Dressage Forum North America niks met het GDF te maken had.

Stano spreekt zichzelf echter tegen. Zo werd in de titel van de laatste berichtgeving het ‘North America’-gedeelte geschrapt en is de tekst op de website van Stano bijna letterlijk gekopieerd van de originele GDF website.

Bron: Horses / Eurodressage.com

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook