Vier partijen vormen nieuw stichtingsbestuur Grandorse

Nieuw stichtingsbestuur Grandorse

Door vier samenwerkende partijen die de hippische zone Grandorse gaan beheren, is gisteren de handtekening gezet. De nieuwe Stichting Grandorse voert de agenda voor de hippische evenementenzone van Grandorse en zorgt voor het beheer en onderhoud van dit hippische gebied. Verder bekijkt de stichting samen met haar partners de mogelijkheden tot verdere doorontwikkeling van het gebied Grandorse.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Equestrian Centre de Peelbergen (ECdP), Stichting Ruiterbelangen, Stichting Aangespannen Evenementen Noord Limburg (SAENL) en Stichting SGW Noord Limburg. Het bestuur staat onder voorzitterschap van Lex Ebus.

Passie voor paarden

Lex Ebus is in het dagelijks leven directeur van Ebus Planten Cash & Carry. Zijn betrokkenheid bij Grandorse heeft alles te maken met zijn passie voor paarden. Daarnaast heeft hij ook ervaring bij een eerdere soortgelijke ontwikkeling elders. Lex Ebus: “Ik ben vereerd met deze rol als voorzitter van de stichting Grandorse. Hier kan ik mijn energie en toewijding in kwijt en dat is het verbinden en daardoor versterken van mensen en ontwikkelingen.”

Grandorse

De hippische zone Grandorse is een unieke zone waarin de paardenbranche, ondernemers en overheid samenwerken om de topsport en de breedtesport te faciliteren en door te ontwikkelen. De aanwezige faciliteiten zijn van hoogwaardig niveau waardoor elke tak van paardensport op ieder niveau beoefend en bewonderd kan worden.

Bron: Persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.