Ga naar hoofdinhoud

Vierjarige Calido-zoon naar overwinning Stal Hendrix-competitiewedstrijd

De vierjarige Calido-zoon VDL Groep Edison heeft vandaag de Stal Hendrix-competitiewedstrijd in Baarlo voor vierjarige springpaarden gewonnen. James Payne reed Edison naar 23,8 punten. Tweede werden Edelmanfee (v. Kojak) onder Elisabeth Aspen, Ermindo W (v. Singapore) onder Marcel Willems en Zira van het Kapelhof Z (v. Zürich) onder Massimo Antonioli.


VDL Groep Edison en Payne verdienden een 7,7 voor wijze van springen en een 8,4 voor gaan in het parcours. Daarmee kwam het totaal op 23,8 punten, de punten voor het springen tellen immers dubbel. Elisabeth Aspen en Edelmanfee kregen een 7,5 voor het springen en een 8,5 voor wijze van rijden. Diezelfde score kregen ook Ermindo W en Marcel Willems. Massimo Antonioli en Zira kregen een 7,6 voor het springen en een 8,3 voor het gaan in het parcours.

Bij de vijfjarige springpaarden ging de overwinning naar Freek Vestjens met Dolman (v. Colman). De combinatie scoorde een 8,1 voor het springen en een 8,5 voor het gaan in het parcours. Het totaal kwam daarmee te staan op 24,7. Maxime de Clercq werd tweede met de op de Sale of the Rising Stars verkochte Deen (v. Phin Phin). De combinatie verdiende een 7,9 voor het springen en een acht voor het gaan in het parcours. Tim van de Oetelaar werd derde met Cara LVP Z (v. Cassini II). Van de Oetelaar en Cara scoorde een 7,5 voor het springen en een 8,5 voor het gaan in het parcours.

Bron: Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook