Ga naar hoofdinhoud

Vierjarige Gentleman slaagt met glans voor terreintest

Gentleman met Sandra Auffarth Foto: Kiki Beelitz

De vierjarige Hannoveraanse goedgekeurde hengst Gentleman (v. Grey Top) is met vlag en wimpel geslaagd voor zijn terreintest. Als enige geteste hengst in de veelzijdigheidsrichting ontving Gentleman hoge scores voor zijn proef onder het zadel bij eventingamazone Sandra Auffarth. 

In Warendorf kreeg de hengst onder vast amazone Auffarth  een 9,0 voor zijn galop door het terrein, een 8,5 voor zijn springaanleg, een 9,0 voor zijn rijdbaarheid en ook de algemene indruk werd beloond met een 9,0. Ofschoon de hengst in het voorjaar al slaagde voor zijn dressuur- en springtest, werd hij ook opnieuw op deze onderdelen beoordeeld. De cijfers gaven een gewogen eindscore van 8,39.

Sandra Auffahrt en eigenaar Alexander Wening van Gestüt Lichtenmoor waren dik tevreden. “Het is mooi dat we voor deze test geslaagd zijn. Ik kijk nu al uit naar de nationale kampioenschappen van volgend jaar”, aldus de amazone.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook