Vijf paarden komen om bij stalbranden

Twee stalbranden, in Duitsland en Oostenrijk, hebben afgelopen week het leven geëist van in totaal vijf paarden. Bij een stalbrand in Solingen (Duitsland), waarbij drie paarden het leven lieten, gaat de politie uit van brandstichting. Bij een tweede brand in Wattens (Oostenrijk) vonden twee paarden de dood. 

De brand in Duitsland vond afgelopen dinsdag plaats en werd vermoedelijk met opzet aangestoken. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat een schuur, met daarin drie paarden, volledig werd verwoest. Een andere schuur vatte geen vlam, de paarden die daarin stonden zijn ongedeerd.

In lichterlaaie

In de nacht van vrijdag vatte in Wattens een stal met daarin twee paarden vlam. De stal stond al volledig in lichterlaaie toen de brandweer arriveerde. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan in niet bekend.

Bron: Eqwo

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.