Ga naar hoofdinhoud

Vivaldi’s fokker Antoon Versantvoort (67) verongelukt

Antoon Versantvoort - Foto Melanie Brevink-van Dijk

Antoon Versantvoort, de fokker van onder andere Vivaldi, is vanmorgen verongelukt. De fokker uit Sint Oedenrode werd met zijn motor geschept door een vrachtwagen. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. 

Het ongeluk gebeurde op de Schijndelseweg (N637) in Sint-Oedenrode rond 6.00 uur. Versantvoort kwam met zijn motor frontaal in botsing met een vrachtwagen op de andere weghelft.

Vivaldi

Versantvoorts grootste fokkerijsucces was de KWPN topvererver Vivaldi. Hij fokte de Krack C-zoon uit de merrie Renate Utopia (v. Jazz), die hij als veulen had aangeschaft. Uit haar fokte Versantvoort ook de NMK-kampioene Wiona-Utopia (v. San Remo).

Antoon Versantvoort is 67 jaar geworden. Zijn fokkerij wordt voorgezet door dochter Cindy Kattenbelt-Versantvoort.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook