Ga naar hoofdinhoud

Volg Jur Vrieling op weg naar de Olympische Spelen

Jur Vrieling met VDL Bubalu
Foto De Paardenkrant
Afgelopen zaterdag werd Jur Vrieling op de hoogte gesteld van het feit dat hij is opgenomen in het team voor Londen. De VDL Stud lanceerde gisteren een webpagina met berichtgeving over de laatste voorbereidingen van Jur en VDL Bubalu voor deelname aan de Olympische Spelen. Hierop zijn alle laatste nieuwtjes en wetenswaardigheden te lezen.

In het eerste bericht komt de keuze van bondscoach Rob Ehrens voor Jur Vrieling en VDL Bubalu aan bod: “De combinatie heeft zich zeer sterk ontwikkeld en is uiterst constant gaan presteren. Jur en Bubalu werden dit jaar niet alleen Nederlands Kampioen, maar wonnen ook de Grote Prijs van het Noorse Drammen. Ze werden tweede in de Grote Prijs van Braunschweigvierde in de Grote Prijs van Rotterdam en zesde in de Grote Prijs van Rome, twee wedstrijden waar de sterkste combinaties van de mondiale springsport van start gingen”.

“In de landenwedstrijd op de Piazza di Siena in Rome noteerde het paar een foutloze eerste manche en in Rotterdam behoorden ze tot de uiterst selecte groep die over beide manches de schade beperkt wist te houden tot vijf strafpunten. Vorig jaar acteerden dit duo ijzersterk in de landenwedstrijden van Aken en Sankt Gallen, waar ze in beide gevallen een uiterst waardevolle bijdrage leverden aan de Nederlandse zege. In twee jaar is de combinatie Jur Vrieling met VDL Bubalu voor mij uitgegroeid tot één van de steunpilaren van het Oranje kwartet en hoort hij thuis in het team dat in Londen tijdens de Olympische Spelen van start gaat”, aldus Ehrens.

Klik hier voor de webpagina over Jur Vrieling en Bubalu VDL op weg naar de Olympische Spelen

Bron: Horses/ VDL Stud

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook