Ga naar hoofdinhoud

Voorn en Van der Schans in top tien GP Hardelot

De Nederlandse ruiters Albert Voorn en Wout-Jan van der Schans zijn gisteren in de top tien van de Grote Prijs van Hardelot geëindigd. Voorn werd achtste met Tobalio (v. Numero Uno), Van der Schans negende met Sacramento (v. Leendert). De overwinning ging naar de inmiddels ervaren combinatie Laura Renwick en Oz de Breve (v. Dollar du Murier).

Zes combinaties plaatsten zich voor de barrage, waarvan er drie de barrage foutloos af wisten te leggen. De Britse Renwick eindigde bovenaan en de rest van het podium werd door Ieren in beslag genomen. De gebroeders Trevor en Shane Breen eindigden respectievelijk op plaats twee en drie.

De routiniers Voorn en Van der Schans waren de beste Nederlanders. Beide ruiters kregen één tijdfout te verduren.

Klik hier voor de resultaten.
Bekijk hier de winnende rit van Laura Renwick.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook