Ga naar hoofdinhoud

Vrachtwagen van Schuttert betrokken bij ernstig ongeluk op N36 bij Westerhaar

Foto Harm Meter

Op de N36 bij het Overijsselse Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn vanavond de vrachtwagen van Schuttert met springpaarden en een personenauto op elkaar gebotst. Daarbij is de bestuurder van de personenauto om het leven gekomen.

De personenauto kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft en botste frontaal op de wagen met paarden van de nationale stal Schuttert uit Ommen. De chauffeur daarvan bleef ongedeerd. Ook de paarden raakten niet gewond. De dieren zijn overgeladen in een andere truck.

De weg, die loopt tussen Mariënberg en Sibculo, is afgesloten in beide richtingen.

Bron telegraaf.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook