Vrieling derde in Salzburg

Vrieling met Corporal VDL Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In een moeilijke barrage die slechts door de helft van de combinaties foutloos werd afgelegd, won Jur Vrieling met Corporal VDL (v. Cardento) de derde prijs. De snelste tijd werd genoteerd door de Italiaan Gianni Giovoni. Hij had 38,52 seconden nodig met zijn paard Antonio (v.Oklund). Tot vorig jaar werd Antonio uitgebracht in Nederland door Jan Willem Schaap.

In 39,30 seconden volgde Annina Züger met Louis (v. Lord Pezi). Jur Vrieling was de enige Nederlandse combinatie die zich bij de tien barrage combinaties wist te voegen. Hij finishte met Corporal VDL in 41,96 seconden. Gisteren won Vrieling ook al een derde prijs. Dit deed hij toen in de 1,50 meter rubriek met Zypern (v. Casall).

Op een halve seconden afstand volgde Mariann Hugyecz. Zij zadelde voor de familie Glock-prijs Chacco Boy (v. Chacco Blue). De top vijf werd compleet gemaakt door Simone Coata met Cannavaro (v. Berlin).

Nederlandse ruiters

Naast Jur Vrieling verschenen ook Gert-Jan Bruggink, Gerco Schröder en Marc Houtzager aan de start. Alle drie de ruiters noteerden vier strafpunten.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.