Ga naar hoofdinhoud

Vrieling domineert Gold Big Tour met eerste en derde prijs

Jur Vrieling drukte vanavond zijn stempel op de Gold Big Tour over 1,50 meter. Met negenjarige merrie Acascia (v. Diamant de Semilly) schreef hij met overmacht de rubriek op zijn naam. Het duo finishte in de supersnelle tijd van 67,08 seconden. De Noor Johan-Sebastian Gulliksen verstoorde een Nederlands top drie door het parcours foutloos af te leggen in 68,92 seconden.

Dit deed hij in het zadel van de merrie Quidam’s Cherie (v. Quidam’s Rubin)

Merrie’s aan kop

Vrieling kon met Zypern III (v. Casall) niet zo snel het parcours afleggen als met de jaar jongere Acascia. Hij finishte deze keer in 70,20 seconden. Dit leverde hem nog wel een derde prijs op. Dit betekende een top drie volledig bestond uit merries

Henk van de Pol sloot in 70,35 seconden aan achter Vrieling. Dit deed hij met de Twister-zoon Willink.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook