Ga naar hoofdinhoud

Vrieling en Vos doen goede zaken in GP Oldenburg

Vrieling met Corporal VDL Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Slechts tien van de zestig combinatie bereikte de finishlijn in de eerste omloop zonder een springfout te maken. Jur Vrieling en Robert Vos mochten zich bij dit selecte groepje rekenen. Na een spannende barrage, waarbij vier keer de tijd werd verbeterd. Was het Claricia Kendra Brinkop met A la Carte NRW (v. Abke) uiteindelijk die uiteindelijk de snelste tijd van 35 seconden noteerden.

De eerste ruiter die start verscheen was de Deen Sören Pedersen met Tailormade Chaloubet (v. Chacco-Blue). Deze combinatie zette meteen een scherpe tijd neer van 36,02 seconden, maar maakten twee springfouten. Daarna deed Joachim Heyer een poging om de Grote Prijs te winnen. Met Aquarell PW (v. Argentinus) bleef hij foutloos in een tijd van 38,70 seconden, goed voor de vijfde plaats.

Snel, sneller, snelst

Deze tijd werd verbeterd door Maximilian Lill met ABC Trixi (v. Quidam de Revel) en daarna meteen door  Jörg Oppermann met Che Guevara (v. Concept). Oppermann verbeterde tijd van Lill met ruim een seconde. Lill eindigde uiteindelijk op een vierde plaats en Oppermann op een tweede plaats. Claricia Kendra Brinkop wist de snelle tijd van Oppermann nog met 0,11 seconden te verbeteren. De laatste starter in de barrage probeerde deed ook nog een verdienstelijke poging om de overwinning op zijn naam te schrijven. Mario Stevens noteerde een tijd van 35,83 seconden met Banana Pancake (v. Empire). Dit leverde hun een derde prijs op.

Cardento

Robert Vos zette met Carat (v. Cardento) een tijd neer van 38,03 seconden met twee springfouten bracht dit een tiende plaats op. Jur Vrieling deed het rustig aan met Corporal VDL, eveneens een nakomeling van Cardento, met een tijd van 43,78 seconden. Dit leverde hun een achtste prijs op.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook