Ga naar hoofdinhoud

Vrieling wint de Agterberg Prijs in Amsterdam

Jur Vrieling won zojuist met Sissi van Schuttershof (v. Nabab de Reve) de Agterberg Prijs in Jumping Amsterdam. Hij sprong binnen 49,03 seconden het maximale aantal van 100 punten bijeen in de rubriek met twee jokers. Daniel Deusser nam met Mouse (v. Limbus) de tweede plek in.

Maar liefst 2500 euro zat er in de prijzenpot voor Vrieling. Deusser mocht 2000 euro opstrijken door zijn snelle rit van 49,81 seconden, waarbij hij eveneens 100 punten behaalde. Voor de Italiaan Emanuele Gaudiano was het derde geld bestemd. Met Admara 2 (v. Padinus) reed hij in 51,36 seconden rond.

Wout-Jan van der Schans won met Quincy W (v. Quidam de Revel) de vierde prijs in 52,22 seconden, gevolgd door Mathijs van Asten met VDL Groep Chester (v. Calvaro Z). Van Asten deed 52,77 seconden over zijn rit.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook