Ga naar hoofdinhoud

Voorproefje War Horse tijdens Indoor Brabant

Ook zo benieuwd naar War Horse? Het publiek van Indoor Brabant krijgt al voor de Nederlandse première in het Amsterdamse Carré de kans om een voorproefje van dit internationale theaterspektakel te zien. Op zaterdagmiddag 22 maart, na de Reem Acra World Cup Dressage Freestyle en voor de prijsuitreiking, vindt er een speciaal optreden plaats van een van de paarden uit de voorstelling.

War Horse vertelt het aangrijpende verhaal van de tiener Albert en zijn geliefde paard Joey, tegen de achtergrond van de Eerste Wereldoorlog. Als Joey wordt verkocht om ingezet te worden in de oorlog, volgt Albert hem en zet zijn eigen leven op het spel in de hoop zich ooit weer met hem te verenigen.

Te midden van de spannende actie aan het front eisen de paarden, ontwikkeld door de Hand Spring Puppet Company, een hoofdrol op. Ze zijn gemaakt van staal, stof, leer en kabels, maar zoals ze bewogen worden door de poppenspelers, zoals ze ademen, briesen, galopperen en steigeren, zou je denken dat ze van vlees en bloed zijn. Deze dieren stelen volgens de theatermakers je hart en doen je de waanzin van oorlog inzien.

Kaarten voor Indoor Brabant in de Brabanthallen kunnen worden besteld via Indoor Brabant.

Klik hier voor meer informatie over War Horse.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook