Wederom overwinning voor Van Gerwen in Arezzo

Foto De Paardenkrant

Nadat Jody van Gerwen gisteren al een Gold Tour-rubriek won, reed zij vanochtend wederom naar de overwinning. De Limburgse won in de tweede groep van de over 1,40m verreden Silver Tour. Ze deed dit met Calvados-zoon Waldemar. De overwinning in de eerste groep ging naar Luca Maria Moneta, die vanochtend ook al de Gold Tour won.

In 33,92 seconden reed Van Gerwen naar de overwinning in de Silver Tour. Meer dan honderd combinaties kwamen aan de start in de over twee groepen verdeelde 1,40m-rubriek. Van Gerwen kon na haar overwinning 1000 euro in haar zak steken. De tweede plek in groep twee ging naar de Belg Michael van den Bosch. Hij reed Cantos-dochter Watch Me in 34,06 seconden rond. De Italiaan Cristian Pitzianti werd met Fenomeen C derde.

In de eerste groep van de Silver Tour ging de overwinning naar de Italiaan Luca Maria Moneta. Eerder vanochtend won diezelfde Moneta reeds een Big Tour-rubriek. Voor de Silver Tour zadelde hij Jesus de la Commune (v. Diamant de Semilly). Met de zestienjarige ruin won ook hij 1000 euro. De Amerikaan Richard Spooner reed Let’s Dance (v. Lansing) plaats twee.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.