Ga naar hoofdinhoud

WEF Sport Horse Auction live te volgen

Vanavond vindt in Wellington de WEF Sport Horse Auction plaats. Vijftien VDL-sportpaarden, varierend in leeftijd van vijf tot negen jaar, komen onder de hamer op deze veiling, die live te volgen is.

De veiling begint om 19:00 uur lokale tijd, dan is het in Nederland 1:00 uur.

Er komen in de veiling twee merries onder de hamer van negen jaar oud en eentje van acht. Delia VDL is een Mr. Blue-dochter, die internationaal uitgebracht is tot 1,40m-niveau en VDL Dorina kwam uit tot 1,35m-niveau. Deze dochter van Indoctro wordt momenteel gereden door Suzanne Tepper. Ook de achtjarige VDL Euphoria wordt gereden door Tepper. Deze dochter van Berlin springt eveneens internationaal 1,35m.

Klik hier voor meer informatie over de WEF Sport Horse Auction
Klik hier voor de collectie in Horsetelex

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook