Ga naar hoofdinhoud

Wereldbekerfinales op Studio Sport

Vanavond zendt NOS Studio Sport de beelden uit van de dressuur wereldbekerfinale die zometeen in Gothenburg verreden wordt. Om 22:35 uur worden in de reguliere sportuitzending op Nederland 1 de beelden uitgezonden met commentaar van Laurens van Lieren. Morgen zal de wereldbekerfinale springen live uitgezonden worden.


De dressuurfinale begint vanmiddag om 13.20 uur. Marlies van Baalen en BMC Miciano starten als tweede om 13.30 uur. Edward Gal en Glock’s Undercover rijden als een na laatste (16.05 uur), net voor titelverdediger Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival (16.15 uur).

De springfinale, die morgen om 14.00 begint, bestaat uit twee manches met eventueel een barrage.Op de startlijst van de eerste manche staat Marc Houtzager met Sterrehof’s Tamino op nummer 20 van de 24 finalisten.

Klik hier voor alle berichtgeving over de wereldbekerfinales.

Bron: Horses / KNHS

3 reacties op “Wereldbekerfinales op Studio Sport

  • Renata

    Waarom moet de dressuur weer zo laat worden uitgezonden? Super dat het springen wel live wordt uitgezonden.

  • Tineke

    …..en met een beetje pech zien we slechts een paar minuten per combinatie, een wisseltje en hup dat was het dan weer en gaan we over naar de orde van de dag met zulke “gezellige” sporten als voetbal en wielrennen……..

  • Silvia van der Horst

    Voor een paar tientjes per jaar zien wij alle belangrijke kampioenschappen, inclusief de WB wedstrijden, in hun geheel, zonder oninteressante sporten en lekker vanaf de bank. Kopje thee erbij en het kan niet meer stuk. Lang leve FEI TV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook