Ga naar hoofdinhoud

Werth wint, Adelinde Cornelissen derde

In de Grand Prix Special voor de landenwedstrijd-deelnemers heeft Jazz-zoon Parzival gisteren de naam van zijn vader die gisterochtend eerder al een rubriek op zijn naam zette hoog gehouden. Hij haalde een score van 71,200% en werd daarmee derde in het internationale veld. Een geweldig resultaat voor de Jazz-zoon die twee keer weg sprong in de passage in de proef.


Voor de prijsuitreiking moest Parzival zich verschuilen achter Carl Hester’s Lecantos (2e met 72,20%) omdat hij de arena niet durfde binnen te komen. Maar ook ‘Hannes’ zoals Isabell haar Warum Nicht FRH liefkozend noemt, had met al zijn ervaring erg veel oog voor de omgeving en was in de Special nog niet 100% geconcentreerd. “Hij heeft nog een concours nodig”, lachte Isabell terwijl zij haar eerste prijs en een bijzonder nog te graveren bord in ontvangst nam. “Parzival heeft nog wel meer wedstrijden nodig ben ik bang!”, zegt Cornelissen. Maar nu het zo goed gaat, ga ik toch kijken hoe ver ik kan komen”, zegt Adelinde, die het paardrijden nog steeds combineert met haar beroep als docente Engels.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook