Ga naar hoofdinhoud

Megan Laseur en Wesley Mulder zegevieren in CSI* op Indoor Twente

Zojuist werd de Big tour van het CSI* gewonnen door de pas 16-jarige amazone Megan Laseur. Ze snelde door de barrage met de negen-jarige Zorah (v. Gerlinus) en klokte een razend snelle tijd van 24.94 seconden.

Hendrik-Jan Schuttert  werd in 25.38 met de apart springende Hilandra de la Vie (v. Flipper D’Elle) tweede. Peter Olthof met Centa Bella (v. Ovidius) deed zijn uiterste best, maar kreeg de teller niet lager dan 26.08 seconden wat hem de derde plaats opleverde. Op de vierde plaats stond wederom een Megan, maar dit maal Megan Jansen met Voirrellinde J. J. (v. Orame). De amazone die als eerste startte kon de winst lang vasthouden, maar moest met 27.36 seconden deze uiteindelijk toch uit handen geven.

Vanmorgen werd de Small tour finale van het CSI*  in Enschede gewonnen door Wesley Mulder met For a Dream (v. For Pleasure). Met een tijd van 33.92 in de barrage bleef Wesley de Belgische Danny van den Bosch met Quinn van de Heffinck (v. For Pleasure) nipt voor.Van den Bosch reed een tijd van 34.70 seconden, die  niet te kloppen bleek voor de nummer drie, Wendy Haverslag . Met de KWPN’er Zigurant (v. Silverstone) finishte zij in 35.49 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses / Indoor Twente

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook