Ga naar hoofdinhoud

Wilaras stelt Brouwer ultimatum, paarden moeten weg

Update
Foto: Melanie Brevink
Morgenmiddag moeten alle paarden van Stal Brouwer de Platinum Stable hebben verlaten. Dat is het ultimatum dat Chris en Shirley Wilaras aan de familie Brouwer hebben gesteld. Eigenaar Adrie Zekveld heeft zijn paard gisteravond al opgehaald. "Maar zodra alles weer in rustiger vaarwater is, zal ik de prettige samenwerking met Stal Brouwer gewoon voortzetten."

Niet alleen de familie Brouwer zelf, maar ook hun paarden en de paarden die Annemarie en Kristen Brouwer voor andere eigenaren trainen moeten de stal in Riel morgenmiddag verlaten hebben. Dit bevestigen enkele eigenaren, waaronder Adrie van Erp die bij Kirsten Brouwer de KWPN-hengst Ghandi heeft ondergebracht.

Nog geen nieuwe locatie bekend

Het is nog niet bekend waar de familie Brouwer hun paarden en de paarden van hun eigenaren naar toe brengen. De familie Brouwer wilde op de laatste ontwikkelingen geen commentaar geven.

Prettige samenwerking

Adrie Zekveld wil graag benadrukken dat hij altijd plezierig met de familie Brouwer heeft samengewerkt. “Ik wil me in deze kwestie helemaal niet mengen en er geen oordeel over uitspreken, maar we hebben altijd prettig samengewerkt en ik wil dat straks ook weer voortzetten.”

Alleen maar verliezers

Volgens Zekveld zijn op dit moment enkele bemiddelaars aan het werk. “Daar ben ik blij om, want hopelijk kunnen Wilaras en Brouwer daardoor gecontroleerd uit elkaar en escaleert de zaak daardoor niet verder. Want zoals het nu is, zijn hier alleen maar verliezers.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook