Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Mart IJland en Kymette E in Gorla Minore

Vorige week zette Mart IJland al drie mooie foutloze rondes neer met  Kymette E (v. Detroit VDL) in Gorla Minore en deze week begon het duo opnieuw sterk. Waar ze vorige week nog iets te langzaam waren om in de top drie te eindigen, zette het duo vandaag in de eerste rubriek van de dag gelijk de snelste foutloze tijd neer. Met hun tijd van 62,37 seconden mochten IJland en de schimmelmerrie zich vooraan opstellen voor de prijsuitreiking bij de zesjarige paarden.

IJland was met zijn rit in 62,37 seconden precies een seconde sneller Wojciech Wojcianiec met Zilena (v. Zirocco Blue), die tweede werd. De Poolse ruiter mocht zich ook melden voor de derde prijs, want met Kardinard Melloni (v. Kannan) kwam hij in 66,40 seconden foutloos aan de finish.

Nederlands resultaat

De zeventienjarige ruiter was niet de enige Nederlander, die in de prijzen eindigde in deze rubriek voor zesjarige paarden, Daan van Geel pakte met  Kahlua-Carmen (v. F-One Usa) met een foutloze ronde in 67,08 seconden de vijfde plaats.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook
Haal meer uit je abonnement!Ontdek jouw voordelen en activeer je account.

"Ik vind het fijn om de Paardenkrant te lezen en alle mooie foto's te bekijken. De verhalen zijn toch anders dan dat je online leest.' Renate van Uytert
Haal meer uit je Paardenkrant abonnement. Activeer je account en lees ook alle Premiumberichten!