Ga naar hoofdinhoud

Young Leaders zamelen dik 1000 euro in voor Oekraïense stallen

De actie Steun Oekraïense Stallen is een groot succes gebleken. In korte tijd zamelde de Nederlandse paardenwereld 25.000 euro in om Oekraïense stalhouders en maneges te ondersteunen met paardenvoer. Maar zolang de oorlog in Oekraïne doorgaat, blijft steun aan de stalhouders noodzakelijk. Doordat miljoenen Oekraïners ontheemd zijn, hangt het lot van heel veel paarden aan een zijden draadje. Hun eigenaren of manegeruiters zijn verdreven of overleden.

Daarom gaat de actie door en dat pikten de deelnemers aan het Young Leaders-programma zaterdag op Paardensportcentrum de Kempen (PCK) in Eersel goed op. Met allerlei activiteiten zamelden de kinderen ruim 1000 euro in voor de actie SOS Steun Oekraïense Stallen.

Young Leaders

Het Young Leaders-programma speelt zich af bij FNRS-ondernemers en KNHS-verenigingen. Het stelt zich ten doel om bij hun klanten en/of leden (van 6 t/m 25 jaar) de kennis over paarden te vergroten, maar ook om ze meer te leren over het organiseren van activiteiten en evenementen en persoonlijke groei.

Bron: persbericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook