Ga naar hoofdinhoud

Youngsters-rubriek prooi voor Staut

Kevin Staut en Estoy Aqui De Muze
Foto Lonneke Ruesink

De Fransman Kevin Staut wist zojuist in Leipzig beslag te leggen op de Youngsters-rubriek over 1,40m. Hij deed dit met zijn achtjarige Requin de Landette (v. Qredo de Paulstra) in een tijd van 52,41 seconden. De tweede plaats ging naar Olympisch kampioen Steve Guerdat met Baloussini (v. Baloubet du Rouet). Guerdat rondde het parcours direct op tijd af in 52,85 seconden.

De derde plaats was voor Henrik von Eckermann. De stalruiter van Ludger Beerbaum zadelde hiervoor Crespo PKZ (v. Cornet Obolensky). Met de zevenjarige ruin wist hij in 53,82 seconden het parcours rond te komen. Michael Kölz werd met Quaddro (v. Quantum) vierde, vlak voor Robert Whitaker met Anyway II (v. No Limit).

Maikel van der Vleuten eindigde als twintigste en was daarmee de beste Nederlander. Met VDL Groep Aristo Z (v. Air Jordan Z) liep hij vier strafpunten op.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook