Ga naar hoofdinhoud

Zeer grote brand bij manege in Alphen aan den Rijn

In een manage aan de Westkanaalweg in Alphen aan den Rijn is zondagochtend rond 06.20 uur een grote brand uitgebroken. Er waren grote zwarte rookwolken te zien. Alle paarden liepen buiten en bleven ongedeerd. Er raakten geen mensen gewond.

De Westkanaalweg werd afgesloten omdat er asbest vrij kwam. Dat is beperkt gebleven tot het terrein van Hippisch Centrum Zeegersloot (Alphense Ruiters). Brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen gebouwen.

Rond 06.45 uur werd de brand opgeschaald naar zeer grote brand. Ook werd de veiligheidscode GRIP 1 afgegeven. De brandweer meldde om 08.00 uur dat de zeer grote brand ‘zo goed als’ onder controle is. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Op het complex vinden deze zomer renovatiewerkzaamheden plaats.

Bron: www.alphens.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

3 reacties op “Zeer grote brand bij manege in Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook