Ga naar hoofdinhoud

Zephyr en Adelinde nogmaals aan het feest op CDI Exloo

Het lijkt erop dat de Nederlanders het thuisvoordeel op CDI Exloo optimaal hebben weten te benutten. Adelinde Cornelissen en Zephyr (v. Jazz) voegden een zoveelste oranje overwinning toe aan het lijstje van CDI Exloo, editie 2018. In de kür veegde ze de vloer aan met de aanwezige concurrentie. De Finse Terhi Stegars volgde op geruime afstand als tweede. Christa Larmoyeur werd derde. Eerder won Cornelissen ook al de GP.

77,725% verzamelden Cornelissen en Zephyr voor hun optreden in de kür. Dat was ruim voldoende om de tegenstand op achterstand te zetten. Terhi Stegars en Thai Pee (v. Farewell III) zagen 72,175% op het scoreformulier verschijnen. Voor Christa Larmoyeur was een mooie derde. Met Nora (v. Night and Day) scoorde ze 69,400%. Denise Nekeman en Kim Jacobi sloten nog aan op de vierde plaats. Met respectievelijk Boston STH (v. Johnson) en Horses2Fly Apres Minuit (v. Prestige VDL) behaalde ze 68,425%. en 67,525%.

Klik hier voor het resultaat.

Bron: Paardenkrant-horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook