Ga naar hoofdinhoud

Zeven Nederlandse ruiters op CSI3* in Glock Horse Performance Center

Maar liefst zeven Nederlanders doen mee aan het CSI drie sterren in het Glock Horse Performance Center (GHPC) te Villach. Hieronder ook de Olympiërs Gerco Schröder, Marc Houtzager en Jur Vrieling. Het concours in Oostenrijk vindt plaats van 31 januari tot 3 februari.

Marc Houtzager kan op veel fans rekenen in Oostenrijk, al is het maar vanwege zijn zeer gerespecteerde Oostenrijkse partner Julia Kayser.

De jongste Nederlander is de 23-jarige Stephanie Brugman. Ook Vrielings stalgenoot, Suzanne Tepper, start in Villach. Verder verschijnen de Nederlandse topruiters Gert Jan Bruggink en Wout-Jan van der Schans aan de start in het Oostenrijkse Glock Horse Performance Center.

Bron: Horses / GHPC.at

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook