Ga naar hoofdinhoud

ZLTO Ondernemersdag Paardenhouderij op 22 mei

Foto Lonneke Ruesink
Op vrijdag 22 mei aanstaande vindt de eerste ZLTO Ondernemersdag Paardenhouderij plaats op het bedrijf van de familie Jespers, manege Buitenhorst in Oosteind. Een dag speciaal voor alle ondernemers uit de paardenhouderij welke bol staat van activiteiten. Van workshops en clinics tot een infomarkt en verkooppresentatie. Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor alle ondernemers in de paardenhouderij zoals pension-, opfok-, fok-, trainings-, handelstallen en maneges. Het programma biedt voor ieder wat wils. Zo geeft prof. dr. M.M. (Marianne) Sloet een lezing over de praktische preventie van infectieziekten in de paardenhouderij, de familie Jespers verzorgt divers demonstraties in de sport en fokkerij en er komen diverse ondernemersvraagstukken aan bod zoals, imago, klanten, landschappelijke inpassing en juridische aspecten.

De Ondernemersdag Paardenhouderij start om 10.30 uur en eindigt om 17.00 uur. ZLTO wil ondernemers graag laten kennismaken met de ondernemersvereniging en biedt daarom iedereen (leden en niet-leden) de gelegenheid de ZLTO Ondernemersdag Paardenhouderij gratis te bezoeken. U heeft echter wel een toegangsbewijs nodig dat u kan aanvragen via de onderstaande link.

Klik hier voor aanmeldingen en het complete programma.

Bron: Persbericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.