Ga naar hoofdinhoud

Zweedse Minna Telde met wild card naar WB finale

De Zweedse dressuuramazone Minna Telde heeft een wild card ontvangen om deel te nemen aan de wereldbekerfinale dressuur in de Zweedse stad Gothenburg.

Telde kon wegens ziekte niet deelnemen aan de wereldbekerkwalificatie in Den Bosch en liep daardoor directe kwalificatie voor de finale mis. Slechts één punt kwam ze aanvankelijk tekort.

Telde zal haar Grand Prix-paard Santana (v. Sandro Hit) starten tijdens de finale, die gehouden wordt van 24 tot 28 april .

Bron: Horses / Eurodressage

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook