Ga naar hoofdinhoud

Alles onder één dak met het oog op de klant

“Het winkelen moet een beleving zijn. Daarnaast is het belangrijk dat onze klanten op alle vlakken desgewenst een passend advies krijgen”, vertelt Charlotte Leurs van Ruitersport Equidrôme in Venlo. Met de realisatie van een gloednieuwe winkel in februari 2011 met een uitgebreid assortiment op een winkeloppervlakte van 1500m² (één van de grootste ruitersportwinkels van Europa) en de samenwerking met deskundige specialisten is dat zeker gelukt.

Over het concept is tot in de kleinste details nagedacht. “We zaten met onze ruitersportzaak van 2005 tot 2011 eerst in het centrum van Venlo. Daar was het niet mogelijk om paarden mee te nemen, terwijl het juist zo fijn is als een expert, bijvoorbeeld een bitfitter of zadelpasser, direct kan mee kijken.” Wie denkt dat alleen maatwerkproducten getest kunnen worden heeft het mis. “Met of zonder onze hulp kunnen alle producten in onze rijhal getest worden. Zo weet de klant zeker dat ze met de juiste spullen huiswaarts keren.”

Hart ophalen

De ruitersportzaak staat voor deskundigheid op alle vlakken en deelt haar kennis graag. Daarom worden er wekelijks interessante clinics en inspirerende evenementen georganiseerd. Met een ruime winkel, een uitmuntend assortiment, een inpandige rijhal, een zadelpasservice, een bitfitter, verhuur van geboortemelders en scheerapparaten, en een reparatie- en borduurservice heeft Equidrôme echt alles onder één dak. Even bijkomen kan in het ruitercafé, waar bijvoorbeeld een lekkere lunch of voor de vroege vogels een heerlijk ontbijt genuttigd kan worden. Paardenliefhebbers kunnen zeven dagen per week, 363 dagen per jaar, dus elke zondag open, hun hart ophalen bij Equidrôme, maar shoppen vanuit de luie stoel kan ook 24 uur per dag online.

>>Meer informatie over Ruitersport Equidrôme

 

 

>>Terug

>> Naar dossier Stal & Erf 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.