Ga naar hoofdinhoud

Vakmanschap tot in de details

Bij de interieurs ontwikkeld door Steegaa Interior spat het vakmanschap er vanaf. Met passie voor de materialen levert het gerenommeerde bedrijf uit Helmond maatwerk om zo de wensen van de klant tot in detail uit te voeren. “We zijn in 2000 begonnen met name met particuliere projecten in het hogere segment, ook deden we veel kantoorinrichtingen. Door de hobby van mijn dochter ben ik ook de paardenwereld ingerold”, vertelt eigenaar Luciën van der Aa lachend. 

Na een aantal mooie projecten in de hippische sector wendde Carpe Diem Equestrian zich tot Van der Aa en legde in eerste instantie een verzoek neer voor de realisatie van een zadelkamer. “De architect van Carpe Diem had al een bijzonder mooi ontwerp gemaakt. Zo zijn de zadelsteunen bevestigd aan een glazenplaat, iets wat ik in al die jaren nog niet eerder gezien heb, heel mooi. Wij hebben alles ingemeten en de inrichting geleverd. Vervolgens kregen we ook de vraag de inrichting te verzorgen voor de ‘social place’, de ontvangstruimte en de appartementen van de grooms en klanten”, blikt Van der Aa terug.

Ontzorgen

Bij Carpe Diem kwam Steegaa in beeld nadat de ontwerpen al waren gemaakt, toch kan het bedrijf met ruim twintig werknemers in dienst, in het gehele proces ontzorgen. “Klanten kunnen bij ons terecht van ontwerp tot realisatie. Ook de productie hebben we in eigen huis, zo kunnen we snel schakelen en waarborgen we de kwaliteit.”

 

Over de grenzen

Bij de ontwerpen van Steegaa wordt dan ook niets aan het toeval overgelaten en wordt er over elk detail nagedacht. “We werken veelal met massieve houtsoorten waarbij we ook echt op de afwerking letten. Alleen dan kom je tot het meest perfecte eindresultaat.” Al bijna twintig jaar zet Steegaa haar expertise in, inmiddels niet alleen meer binnen Nederland. “Buitenlandse klanten weten ons inmiddels ook te vinden. Regelmatig werken we aan projecten over de grens, zoals Qatar en de Verenigde Staten. Echt een dynamische wereld.”

>>Meer informatie over Steegaa Interior 

>>Terug

>>Naar dossier Stal & Erf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.