Ga naar hoofdinhoud

26 veulens onder de hamer in eerste online veiling KWPN

O' Neill (Highway M TN x Escudo I). Foto: KWPN online veulenveiling.

Komend weekend organiseert het KWPN voor het eerst een online veulenveiling. De collectie bestaat uit dertien springveulens en dertien dressuurveulens. Van vrijdag 9 augustus tot en met maandagavond 12 augustus kan er geboden worden.

Bij de springveulens zit een hengstje uit de Minka-stam en zijn er meerdere veulens met hengstenmoeders in hun moederlijn. Voor het vaderschap tekenen onder meer de bewezen springhengsten Harley VDL en Van Gogh, maar ook van de nog jonge talentvolle hengsten Highway M TN, Glenfiddich VDL, Cantona TN en de kampioenshengst Kannan Jr..

Bij de dressuurveulens zitten nakomelingen van Desperado, Imposantos, Expression, Ferdinand, All At Once en Ferdeaux. Inschrijven voor de veiling en de gehele collectie bekijken kan via de website van het KWPN.

 

Collectie

Bron: KWPN

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook