Ga naar hoofdinhoud

A-kader dressuur young riders uitgebreid met Debora Pijpers

Dressuuramazone Debora Pijpers is met Besterly’s Now I’m Here toegevoegd aan het A-kader dressuur bij de young riders. De 21-jarige amazone uit Abcoude behaalde afgelopen week in Deurne haar derde kaderscore.

Debora Pijpers rijdt met Besterly’s Now I’m Here (v. Contango) in haar laatste jaar bij de young riders. Met haar proef in de observatiewedstrijd voor het komende Europees kampioenschap scoorde ze 70,92%; de derde kaderscore van de combinatie.

Bron: Horses/KNHS

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook