Ga naar hoofdinhoud

Aangewezen hengst Kalisto KL verkocht aan Spaanse profvoetballer

Kalisto KL (Expression x San Remo) Foto: Jacquelien van Tartwijk

Jeroen Korsten heeft de aangewezen hengst Kalisto KL (Expression x San Amour) naar Spanje verkocht. Op Facebook schrijft hij dat de hengst is aangeschaft door de Spaanse profvoetballer en speler van het nationale elftal, Raúl García. "Hij gaat deze week naar Spanje waar hij verder wordt opgeleid door een professionele ruiter", aldus Korsten.

Kalisto KL werd op de hengstenkeuring van 2018 aangewezen voor het verrichtingsonderzoek. Halverwege het voorjaarsonderzoek werd de zoon van Expression echter door zijn eigenaren opgehaald.

De inmiddels vijfjarige Kalisto debuteerde ruim een week geleden in de L2 met ruiter Stefan Passchier in het zadel. Het paar won beide proeven. Nu vertrekt de de hengst naar Spanje waar voormalige sterspeler van Atlético Madrid en nu spelend voor Bilbao, Raúl García, hem heeft gekocht.

Jeroen Korsten op Facebook: “Kalisto KL gaat ons na 3 mooie jaren met vele leuke momenten verlaten. Hij gaat deze week naar Spanje waar hij verder wordt opgeleid door professionele ruiter.”

Bron Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook