Ga naar hoofdinhoud

Adrienne Lyle oppermachtig in Luxemburg

Adrienne Lyle met Salvino (v. Sandro Hit) Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Nadat ze in de kwalificatie ook al de beste was, eindigde Adrienne Lyle met Salvino (v. Sandro Hit) ook in de GP Spécial bovenaan. Steffen Peters en Suppenkasper (v. Spielberg) moesten opnieuw plaatsmaken. Lyle reed naar 77,468%, opnieuw een persoonlijk record voor de Amerikaanse.

Landgenoot Peters zat daar met 76,277% niet heel ver achter. Het jurylid bij C, Rafaël Saleh, zette hem op de eerste plaats. Daarna volgde een gat van 7,5% met de rest van het deelnemersveld. Derde was Duarte Nogueira voor Portugal, met Lusitano-ruin Beirao (v. Rubi). De vijfde plek was voor Saskia van Es en de KWPN-gefokte hengst Elastico (v. Johnson). Het duo reed naar 68,532%.

Uitslag

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook