Ga naar hoofdinhoud

Afvaardiging Australie en Amerika voor WK in Verden

Vitalis - Marieke van der Putten

Nadat Duitsland en Denemarken hun teams voor het Wereld Kampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden in Verden bekend hebben gemaakt, zijn nu ook de paarden die uitkomen voor Australie en Amerika door de respectievelijke bonden aangewezen.

Voor Australië starten drie jonge dressuurpaarden: de vijfjarige Rebana W een Oldenburgs gefokte merrie van Rosario x Ravallo. En twee zesjarigen, de Oldenburger Cavalia (van Sir Donnerhall I x Gribaldi) en de Hannoveraanse ruin San Andreas (van Sandro Hit x Walt Disney).

Amerika vaardigt de KWPN gefokte en in Westfalen gekeurde hengst Vitalis (v. Vivaldi) af. Onder Marieke van der Putten deed de hengst vorig jaar al mee in Verden. Tijdens de selecties in Amerika liep de hengst met zijn eigenaresse Charlotte Jorst top scores. In de voorkwalificatie kwam het duo op 9,18 uit, in de finaleomloop werd het een 9,2.

Bron Dressage-News

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook