Ga naar hoofdinhoud

Alle dressuurpaarden TeamNL door vet-check

Edward Gal met Glock's Zonik N.O.P. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Vanochtend stond voor de dressuurpaarden van TeamNL de veterinaire keuring op het programma en alle paarden van TeamNL zijn goedgekeurd. 

Glock’s Zonik (v.Blue Hors Zack), Desperado, Glock’s Dream Boy N.O.P. (v.Vivaldi) en MDH Avanti N.O.P. (v.United) kwamen allen goed door keuring en maken zich op voor de eerste officiele training vanmiddag in de hoofdring.

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook