Ga naar hoofdinhoud

Amber de Groot naar brons YR, Verweij en Nekeman bovenaan U25

Mercedes Verweij en Four Seasons. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In het 19-koppige deelnemersveld van de individuele proef voor young riders reed Amber de Groot naar een prachtige score van 71,127% met NRPS-hengst Homemade (v. Hexagon's Louisville). Alleen de Duitse Luna Laabs en Kim Burschik bleven De Groot voor. Bij de kleinere U25-competitie stonden Mercedes Verweij en Jeanine Nekeman aan kop, beiden met dikke 70% scores.

Bij de young riders won de Duitse Laabs de proef met Wild Willy Granly (v. de Noir 3). het duo scoorde 73,578% en werd unaniem aan kop geplaatst. Kim Burschik en Filaro Old (v. Fidertanz) werden tweede met 72,059%.

U25

Mercedes Verweij won vandaag de kür op muziek bij de U25-combinaties. De Nederlandse reed met Four Seasons (v. Fürst Piccolo) naar 70,875%. Helemaal unaniem was de winst niet, bij twee juryleden stond Jeanine Nekeman op de eerste plek. Met Vlingh (v. Flemmingh) werd zij uiteindelijk tweede, met een score van 70,550%.

Uitslag young riders
Uitslag U25

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook