Ga naar hoofdinhoud

Amerikaans dressuurteam voor Aken bekend

Paardensportfederatie USEF heeft de namen bekendgemaakt van de vier Amerikaanse combinaties die deelnemen aan de landenwedstrijd dressuur tijdens CHIO Aken. Er mogen daarnaast twee combinaties deelnemen aan de Lichte Tour-rubrieken en voor het eerst maakt een Amerikaanse dressuuramazone deel deel uit van de competitie voor dressuurruiters tot 25 jaar.

Het seniorenteam voor de vijfsterrenwedstrijd dressuur bestaat uit Jan Ebeling met Rafalca (v. Argentinus), Shelly Francis met Doktor (v. Diamond Hit), Tina Konyot met Calecto V (Come Back II) en Steffen Peters met Legolas 92 (v. Laomedon).

In de Lichte Tour komt Shelly Francis wederom in actie, dit keer met Danilo. Caroline Roffman rijdt eveneens Lichte Tour met Her Highness O en neemt daarnaast deel aan de wedstrijd tot 25 jaar deel met Sagacious HF.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook