Ga naar hoofdinhoud

Andresens hengst Don Massimo bij Helgstrand in de verkoop

Kristin en Alexandra Andresen vlak na de aankoop van Handsome O op de KSS-veiling - Foto: Paardenkrant-Horses.nl
Kristin Andresen neemt afscheid van haar twaalfjarige hengst Don Massimo (Don Larino x Santander H), die door haar dochter Alexandra in de internationale sport werd uitgebracht. De bij meerdere stamboeken goedgekeurde Oldenburger hengst wordt (als ruin) te koop aanboden op de website van Andreas Helgstrand.

Don Massimo was eerder in eigendom van I.P.S. Horse Group, die hem in 2012 naar Noorwegen verkocht. Vanaf 2013 bracht Alexandra Andersen de Don Larino-zoon internationaal uit bij de junioren en in 2016 bij de young riders en in de Lichte Tour. De laatste internationale wedstrijd van het duo was vorig jaar juli het CDI in het Finse Ypäjä. Daar wonnen ze de kür met 73,30%.

Andresen richt zich voor haar carrière bij de young riders nu op Empire B (v. Sting). Met deze KWPN-ruin neemt de Noorse deze week deel aan het EK in Roosendaal. Daarnaast heeft de 21-jarige amazone de beschikking over de hengst Belamour (v. Belissimo M) – die ze afgelopen week twee keer naar de derde plaats reed in de Lichte Tour-rubriek voor hengsten op het WK in Ermelo – en de eerder door Emmelie Scholtens gereden Borencio (v. Florencio).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook