Ga naar hoofdinhoud

Anky en Salinero voorlopig aan de leiding in landenwedstrijd

Hans Peter Minderhoud Exquis NadineOp dit moment wordt in Rotterdam de landenwedstrijd dressuur verreden. Anky van Grunsven gaat aan de leiding. Met Salinero reed ze een score van 76 procent bij elkaar

Hans Peter Minderhoud zette een goede proef neer met zijn Exquis Nadine (v. Partout). Zelf vond hij het gevoel iets minder dan tijdens Outdoor Gelderland, maar hij was toch tevreden met zijn 71,917 procent.

Om 10.52 uur verscheen Minderhouds grootste concurrent aan de start, Adelinde Cornelissen met Parzival. Zij strijden om de derde ticket voor de Olympische Spelen in Honkong. De ander wordt waarschijnlijk reserveruiter. Het lukte Cornelissen niet om de prestatie van Minderhoud te overtreffen. Ze scoorde met Parzival 70,750 procent.

Ook Imke Schellekens-Bartels zal straks aan de start verschijnen. Zij is al zeker van een teamplaats voor Hongkong.

Klik hier voor de livestream van CHIO Rotterdam.

Lees ook:
Nog vijftig dagen tot Olympische Spelen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook