Ga naar hoofdinhoud

Kijk terug: Anky bij Zomer met Art

Anky van Grunsven, Grand Prix-amazone en concoursorganisator Indoor Brabant FOTO WWW.ARND.NL

Anky van Grunsven was gisteren te gast bij het programma 'Zomer met Art'. Naar aanleiding van het NRC-artikel over de vrees voor het einde van de paardensport werd de Nederlandse dressuurkoningin uitgenodigd voor de talkshow. "We moeten opletten", zegt Anky over de kritiek op de paardensport. "Het is belangrijk dat we positief blijven uitdragen hoe mooi het is om met paarden te werken."

Anky benadrukt dat het geen verdediging is van de paardensport. “Ik wil het positieve van de paardensport uitdragen, daarom zit ik hier.” Art Rooijakkers vraagt zich af waarom Anky de criticasters niet gewoon hun gang laat gaan. “Ik heb tien jaar m’n mond gehouden. Toen dacht ik: als je het negeert, gaat het dus niet weg… Ik wil deze negatieve aandacht niet belonen, maar ik wel kijken hoe we onze sport kunnen blijven promoten.”

Klik hier voor de gehele aflevering (vanaf 3.30 minuten)

Klik hier om het fragment terug te kijken

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook