Ga naar hoofdinhoud

Anky wint Kür in Lingen

Anky van Grunsven Painted BlackDressuuramazone Anky van Grunsven schreef gisteravond met IPS Painted Black de Kür op muziek in Lingen (Duitsland) op naam. Ze scoorde hierin 80,50 procent. Alle vijf de juryleden plaatsten haar aan kop.

Tweede werd de Deen Andreas Helgstrand met Blue Hors Don Schufro (75,05%). Deze combinatie won de Grand Prix eergisteren. Derde werd Jan Brink met Björsells Briar (74,75%).

Klik hier voor alle uitslagen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook