Ga naar hoofdinhoud

Anne Lehman: ‘Wissels om de twee? Don wil ze al om de pas springen’

Anne Lehmann met Don Juan. Fotograaf: Fleur Louwe

In Noord-Sleen was Anne Lehman vandaag met Don Juan de best verdienende Lichte Tour-amazone. Ze werd in de Prix St. Georges tweede (63,46%) achter Jeanine Nekeman en Ferrari (65,88%) en werd tweede in de gecombineerde Intermédiaire II/ Intermédiaire I-rubriek. De winst ging hier naar Willem Joëzer de Jong en Horses2Fly Allure PR.

“We hadden dure fouten in de Prix St. Georges, maar ook hele mooie stukken”, laat Anne Lehman weten. “In de Inter II heb ik heerlijk gereden.” Alleen de serie om de twee ging de mist in: “Don wil ze al om de pas springen”, aldus Lehman.

Druk weekend

In het ZZ-Zwaar zagen we een aantal combinaties die gisteren ook op CH Gorredijk reden. Zo reed Lisanne Veenje met Friesen Exklusiv Wirdmer (v. Beart 411) wederom mee en ook hier wist ze weer een proef te winnen. In de andere proef ging de overwinning naar Jantine Slingerland en de nog jonge Glow. Veenje werd nu derde, achter Slingerland en Dominique Veenstra.

In de Grand Prix startte alleen Kim Jacobi. Met Horses2Fly Apres Minuit kwam ze uit op een totaal van 66,09%

Bij de jeugd was het oranje lint voor Kathy Roggen en Captain K (v. Johnson).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook