Ga naar hoofdinhoud

Anne Meulendijks: ‘Dreams come true’

Anne Meulendijks, hier met MDH Avanti N.O.P. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Het Olympisch kader is uitgebreid met Anne Meulendijks en MDH Avanti N.O.P. Het duo realiseerde op Indoor Brabant de laatste benodigde score en daarmee bestaat het kader nu uit zeven combinaties. Pas een dik jaar geleden maakte de amazone en de United-zoon hun Grand Prix-debuut.

Anne Meulendijks kende al een uiterst succesvolle periode bij de U25 Grand Prix, maar ook bij de senioren laat de jonge amazone van zich horen. In het afgelopen jaar reed ze al meerdere Wereldbekerwedstrijden en maakte deel uit van het Nederlands team dat werd uitgezonden naar CHIO Aken.

Samenstelling

Het Olympisch kader bestaat verder uit Adelinde Cornelissen met Aqiedo, Edward Gal met Glock’s Zonik N.O.P, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Dream Boy N.O.P. en Zanardi, Emmelie Scholtens met Apache en Madeleinde Witte-Vrees met Cennin.

Bron: Horses.nl/Anne Meulendijks

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook