Ga naar hoofdinhoud

Anne Meulendijks en Lisanne Zoutendijk in de prijzen

Anne Meulendijks met President's Avanti
Anne Meulendijks zette afgelopen weekend goede scores neer bij de young riders in het Oostenrijkse Stadl Paura. In de eerste proef werd ze derde met MDH Ohio. Met haar andere paard, President’s MDH Avanti, won ze de afsluitende Kür. Lisanne Zoutendijk leverde met Champ of Class een uitmuntende prestatie bij de pony’s door het sterke deelnemersveld aan te voeren in de landenproef. Dit met bijna 74%. In de twee andere proeven eindigde zij als derde.

Anne Meulendijks debuteerde met President’s Avanti op internationaal niveau. In de landenproef scoorde ze ruim 67%, in de individuele proef klom ze naar de derde plaats met 68,92% en de afsluitende Kür zorgde zelfs voor een overwinning met 74,33%. Met MDH Ohio (v. Indoctro) bezette ze de derde plaats in de landenproef met 69,74% en werd ze zevende in de individuele proef met 67,95%.

Lisanne Zoutendijk viel zeer positief op de bij de pony’s. Ze won de landenproef en in de individuele proef en de Kür eindigden ze als derde met 71,63% en 74,78%, achter twee sterke Duitse combinaties. Dit waren Hannah Cichos met Eqeustricons Lord Champ (v. Le Champion) en Sophie Kampermann met Voyager (v. Vivaldi). Jasmien de Koeijer vormde met TC Take It Easy (v. Florestan) de beste Nederlandse combinatie bij de junioren. In de landenproef werd ze tweede en in de individuele proef en de Kür vijfde.

Lees morgen meer in De Paardenkrant.

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook