Ga naar hoofdinhoud

Anne Meulendijks krijgt startplek in Patrik Kittel’s prestigieuze SAAB Top-10

Anne Meulendijks met MDH Avanti N.O.P. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Anne Meulendijks heeft een persoonlijke uitnodiging gekregen om in de SAAB Top-10 aan de start te verschijnen. De Nederlandse amazone zal de plek van Daniel Bachmann Andersen innemen die met Blue Hors Don Olymbrio te maken heeft met een ruiterwissel.

Blue Hors Don Olymbrio zal over worden genomen door Agnete Kirk Thinggaard zoals vanochtend bekend werd. Hierdoor komt er een plek vrij in de SAAB Top-10. Dit is een wedstrijd georganiseerd door Patrik Kittel waarin de beste 10 ruiters van de wereld tegen elkaar strijden op 5* niveau om een zeer goedgevulde prijzenpot.

De Duitse amazones Isabell Werth, Dorothee Schneider, Helen Langehanenberg en Jessica von Bredow-Werndl zullen aan de start komen evenals Cathrine Dufour, Patrik Kittel, Therese Nilshagen en Antonia Ramel voor Zweden. Nederland komt met twee ruiters aan start, naast Meulendijks en MDH Avanti N.O.P. komt ook Emmelie Scholtens met Desperado N.O.P. in actie.

Bron: Koen Gomes/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook