Ga naar hoofdinhoud

Sexy boerin Anouk Noordman verzamelt oranje linten in Erica

Anouk Noordman en Zeronica. Foto: Irma Dusselaar.
Anouk Noordman, onlangs nog in het nieuws als covergirl van de boerinnenkalender 2018, was vandaag niet te kloppen op de kleinschalige subtopwedstrijd in Erica. Met de AES-gekeurde hengst Atze ging ze aan de leiding in zowel de Prix St. Georges als in de Intermédiaire I met scores van 67,37% en 69,08% en met haar merrie Zeronica won ze de Grand Prix met 63,60% en was daarmee de enige met winst in deze driekoppige rubriek. 

Verder waren er tevens weinig verrassingen op de subtopwedstrijd in Erica. Bij de jeugd kwamen slechts twee amazones aan de start, waarbij Romy Vreugdenhil met Patrick zowel de individuele als de landenproef won met respectievelijk 63,04% en 63,62%.

Veen wint wederom ZZ-Zwaar

In het ZZ-Zwaar was Natascha Veen met Damoiselle net als vorige week niet te kloppen. Veen won met de stoer dravende Vivaldi-merrie met scores van 67% en 64,36%. Daarmee nam ze vooral in de eerste proef een flinke voorsprong. Teatske Bunschoten werd hier namelijk tweede met Haico, de ex NRPS-dekhengst van Haarlem, met 63,71%. De derde plek was voor Orsolya Wunnink en Damiani Di Oro (v. Dayano) (62,07%). In de tweede proef werd Ina Beuving zowel tweede als derde met haar paarden Erona Utopia (63,21%) en Duc (61,29%).

Uitslagen subtop Erica.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook