Ga naar hoofdinhoud

Antonia Ramels dressuurpaard Seigneur overleden

De Juventus-zoon Seigneur waarmee Antonia Ramel in de Lichte Tour succesvol was, is overleden. De Zweedse dressuuramazone maakte dat op Instagram bekend. 'Sigge' stierf aan de gevolgen van koliek. Het fokproduct van de familie Verbakel uit Aarle Rixtel werd 20 jaar oud.

In haar trainingsperiode bij Anky van Grunsven schafte Antonia Ramel Seigneur aan. De sportcarrière van de zoon van Juventus verliep niet vlekkeloos en werd gekenmerkt door blessures. Uiteindelijk heeft Ramel hem een aantal keren succesvol kunnen starten in de Lichte Tour in 2010 en daarna nog één keer in 2012. Ramel hield altijd een zwak voor het paard, tot aan zijn dood.

Op Instagram schreef Antonia Ramel: “Mijn soulmate en beste vriend Seigneur moest vrijdagavond worden ingeslapen door complicaties die optraden na de koliek operatie. Je hebt laten zien dat onmogelijke dingen toch mogelijk zijn om te bereiken.”

Bron Instagram Antonia Ramel

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook