Ga naar hoofdinhoud

‘Aqiedo geeft zo’n gaaf gevoel’

Exclusief

Adelinde Cornelissen reed Aqiedo zojuist naar de vierde plek in de driesterren Grand Prix Special op CHIO Rotterdam. "Ja, Aqiedo was goed vandaag!", reageert een tevreden Cornelissen na afloop.

“Het is voor Aqiedo kilometers maken en ervaring opdoen, hij moet het spelletje leren kennen. Het is echt geen makkelijke ring om hier voor onervaren paarden rond te lopen, voor ervaren dieren trouwens ook niet”, lacht Cornelissen.

“Hij heeft zo’n focus, dat geeft zo’n gaaf gevoel. Er zit zoveel meer in, natuurlijk is het allemaal nog niet af en moet het allemaal nog veel beter maar hij loopt nu al 72%. Hij heeft gewoon alles; veel lossigheid, gummi en een goede instelling. Het gevoel dat hij mij geeft waar hij naar toe kan is echt ‘wauw’!”.

Vanavond komt de amazone in de CDIO5* Grand Prix Kür op muziek in de ring met routinier Jerich Parzival.

Klik hier voor alles over het CHIO in Rotterdam. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook